Werknemers

Persoonlijke benadering

Kom bij ons werken

Wil je graag werken bij een professioneel uitzendbureau met een persoonlijke benadering, dan ben je bij Job Coöperatie aan het juiste adres!

Job Coöperatie werkt.….net even wat persoonlijker. Net even wat betrokkener.
Of je nu parttime of fulltime wilt werken. Je kunt je ook bij ons inschrijven zonder afspraak. Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en gedreven en willen jou graag helpen (bijstaan) met het vinden van de juiste baan!

Persoonlijk gesprek:

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor de toekomst. Op deze manier krijgt Job Coöperatie een compleet beeld van jou als kandidaat werknemer en kunnen wij snel op zoek naar een geschikte baan.

 

Aan de slag

Aan de slag

Op het moment dat wij een passende baan voor je hebben gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je uitleg over de CAO voor uitzendkrachten, veiligheidsaspecten, loopbaancoaching  en wellicht mogelijkheden tot scholing.
Ongeacht of je een vaste of tijdelijke medewerker bent, bieden wij je loopbaancoaching en prestatie beloning. Jouw verjaardag en feestdagen gaan nooit onopgemerkt voorbij. Voor ondernemende medewerkers zijn er altijd kansen. Heb je al een leuke job gezien bij onze vacatures of staat jouw baan er niet tussen, neem dan nu contact op met één van onze medewerkers of stuur nu direct je CV.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!