Uitzenden

UItzenden

Wat is uitzenden?

Uitzenden betekent dat medewerkers werkzaam zijn bij een opdrachtgever, maar dat het juridisch werkgeverschap bij het uitzendbureau ligt.

De uitzendorganisatie verzorgt het gehele traject van werving & selectie, arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuimbegeleiding en loonuitbetaling. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing op de werkvloer.

Voordelen van uitzenden
Met de inzet van uitzendkrachten kunt u snel en flexibel inspringen op fluctuaties binnen uw personeelsbehoefte.

• U hoeft geen tijd te steken in het zoeken naar gekwalificeerde medewerkers, omdat het gehele wervings- en selectietraject door Job Coöperatie verzorgd wordt.
• U kunt gebruik maken van de inzet van werknemers, zonder dat u direct vast zit aan een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd.
• U betaalt een vast tarief per medewerker per gewerkt uur. U heeft dus vooraf exact inzicht in uw daadwerkelijke loonkosten, u hoeft verlof- en vakantiedagen niet meer apart uit te betalen en u loopt geen risico’s meer bij (langdurig) ziekteverzuim.

20+
jaren ervaring
Natuurlijk kies je voor job cooperatie

Hierom kies je ons

Kiezen voor Job Coöperatie is kiezen voor betrouwbaarheid. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, waarmee u de zekerheid heeft dat belastingen en sociale premies op tijd worden afgedragen en medewerkers gerechtigd zijn om arbeid te verrichten. U komt dus achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. In dit kader worden we tweemaal per jaar gecontroleerd door de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming).

Ook zijn wij in het bezit van het VCA certificaat, waarmee we voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Hiermee zijn we gerechtigd om ook uitzendkrachten te leveren aan bedrijven die werken volgens het VCA-systeem.

Bij Job Coöperatie staat u als klant centraal. Uw vaste contactpersoon inventariseert uw wensen en behoeften en stemt de werving & selectie daarop af. Ook voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht, salaris administratie en overige HR-gerelateerde zaken kunt u bij hem of haar terecht.

Met een uitgestelde betalingstermijn van 14 dagen, draagt Job Coöperatie zorg voor de voorfinanciering van uw salarisbetalingen.

Concurrerend tarief

Job Coöperatie is een platte organisatie met korte lijnen, waardoor we zeer kostenefficiënt kunnen werken. Hierdoor zijn we in staat om een zeer scherpe tariefstelling te hanteren. Bij nagenoeg al onze opdrachtgevers heeft een overstap naar Job Coöperatie geleid tot aanzienlijke besparingen.
Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de voordelen van uitzenden. 
Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!